SAMSUN / İLKADIM - Sema-Cengiz Büberci Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Ağu

30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI KUTLU OLSUN. BAŞTA CUMHURİYETİMİZİN KURUCUSU ULU ÖNDER MUSTAFA KEMAL ATATÜRK VE SİLAH ARKADAŞLARI OLMAK ÜZERE BÜTÜN ŞEHİTLERİMİZİ VE GAZİLERİMİZİ SAYGIYLA ANIYORUZ

Tem

Vatanın bölünmez bütünlüğünü, milletimizin birlik ve beraberliğini korumak adına hayatlarını ortaya koyan şehitlerimizi, gazilerimizi saygıyla anıyoruz.

Haz

2022 – 2023 Eğitim öğretim yılı Karne Töreni 16/06/2023 Cuma günü okulumuz bahçesinde yapıldı. Okul Müdiresi Emine ÇELEBİ kapanış konuşmasını yaptı: Öğrencilerimize tavsiyelerde bulundu, öğretmenlere ve personele teşekkür ederek, öğrencilerimize, iyi tatiller diledi. Daha sonra her sınıf düzeyinde birinci olan öğrenciler ödüllendirildi. Yine sportif faaliyetlerde başarılı olan öğrencilerimize, madalyaları takıldı, ödüller verildi.  İstiklal Marşı’nın büyük bir coşkuyla okunmasının ardından öğrencilerimiz sınıf öğretmenlerinin elinden  Onur, Takdir, Teşekkür Belgelerini ve karnelerini aldılar. Bütün öğrencilerimize iyi tatiller diliyoruz.

Haz

Okulumuz 11/A Çocuk Gelişimi ve Eğitimi bölümü öğrencisi Şevval AYDIN BOKS Gençler A Kategorisinde TÜRKİYE 1.si olmuştur. Öğrencimizi tebrik eder, nice başarılara imza atmasını temenni ederiz.

Haz

Sıfır Atık Projesi kapsamında Bakanlığımız, Çevre ve Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ve TEMA Vakfı arasında 25.12.2018 tarihinde düzenlenen ''Sıfır Atık Eğitim Projesi İş Birliği Protokolü'' kapsamında ilimizde düzenlenen faaliyete valimiz Sayın Doç. Dr. Zülkif Dağlı, Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Mustafa Demir, İl Milli Eğitim Müdürümüz Dr. Murat Ağar, protokol üyeleri, veli ve öğrenciler katıldı..  Atık malzemeleri değerlendirerek onlardan yeni ürünler ortaya çıkarmayı amaçlayan etkinlik 7/ 8 Haziran 2023 tarihlerinde Cumhuriyet Meydanında defile ve sergi şeklinde gerçekleşti. Okulumuz da, geri dönüşüm  malzemelerinden oluşan tablolarla ve yine geri dönüşüm malzemelerinden  hazırlanan kıyafetlerle, öğrencilerimizin sunduğu defile ile etkinliğe katıldı. Bu güzel ve özgün çalışmalara emek veren öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

25-31 MAYIS ETİK HAFTASI KUTLU OLSUN